Νομικά Στοιχεία

Copyright © 2007 KTM.
All rights reserved.

Τα στοιχεία που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και όλο το περιεχόμενο των σελίδων της βάσης δεδομένων αποτελούν πνευματική περιουσία της KTM και προστατεύονται από τη νομοθεσία. Το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων και βίντεο, δεν επιτρέπεται να διανέμεται, αλλάζεται ή χρησιμοποιείται για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό. Τα εμπορικά σήματα των εταιριών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα ανήκουν στις αντίστοιχες εταιρίες και επίσης προστατεύονται νομικά. Αυτό ισχύει για όλα τα σχετικά σήματα, όπως εμβλήματα, λογότυπα και ετικέτες.

Αν και η ιστοσελίδα αυτή σχεδιάστηκε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, η KTM δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτήν, και δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν ζημίες προέλθουν από τη χρήση τους.

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τεχνολογία ανάλυσης επισκεψιμότητας. Τα στοιχεία των επισκεπτών που αποθηκεύονται περιλαμβάνουν τη διεύθυνση ΙΡ, και χρησιμοποιούνται για να βελτιωθεί το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Για τον ίδιο σκοπό μπορεί να χρησιμοποιηθούν ανώνυμα Cookies. Τα στοιχεία που συγκεντρώνονται με τον τρόπο αυτό δε διατίθενται σε οποιονδήποτε τρίτο, ούτε διασταυρώνονται με οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.

Copyright 2007 - KTM Sportmotorcycle AG Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Νομικά Στοιχεία Credits
KTM Sportmotorcycle AG - Ready to Race.